loader image

Onze diensten

Wilt u weten wat Rabbajtechniek voor u kan betekenen op het gebied van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

contact
ELEKTROTECHNIEK

Rabbajtechniek is vanwege jarenlange ervaring binnen de sector uitgegroeid als totaalinstallateur. Onze dienstverlening bestaat uit advies, ontwerp, realisatie en het beheer van technische installaties.

CAMERABEWAKING

Er vinden dagelijks inbraken en berovingen plaats. Ook uw bedrijf, huis en andere bezittingen zijn een potentieel doelwit voor criminelen. Camera’s werken afschrikkend voor inbrekers.

ELEKTRONISCHE BEVEILIGING

Elektronische beveiligingssystemen zijn systemen, bestaande uit elektrische componenten, die inbraken kunnen signaleren. Het brengt de veiligheid van uw bedrijf of huis naar een hoger niveau

INTERCOMSYSTEMEN

Intercomsystemen maken het mogelijk om op een afstand met elkaar te communiceren. Deze systemen maken het ook mogelijk om te zien wie er bijvoorbeeld voor uw deur staat.

DATA & TELEFONIE

Om er zeker van te zijn dat het communicatiehart van uw organisatie robuust en efficiënt werkt, kiest u voor onze data- en telecommunicatie oplossingen.

SERVICE & ONDERHOUD

De levensduur van uw elektrotechnische installatie is afhankelijk van onderhoud. Met onze service- en onderhoudscontracten weet u waar u aan toe bent.

Van aanleg tot oplevering

Of het nu gaat om de installatie van een camerasysteem, telefonie & data of een compleet eletronische installatie; Rabbajtechniek ontzorgt haar klanten als het gaat om het treffen van slimme elektrotechnische maatregelen. Hierbij worden comfort en gebruiksgemak altijd gewaarborgd.

Contact

Ervaar het gevoel van veiligheid en controle.

Samen doen wij er alles aan om u als klant te ontzorgen. Mocht er zich onverhoopt toch een dringende storing voordoen, dan staat wij altijd voor u klaar met de nodige flexibiliteit en expertise.

contact