Rabbajtechniek

Rabbajtechniek is een ervaren totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie, beveiliging en service & onderhoud.
Lees meer

Knop

CAMERA BEVEILIGING
Er vinden dagelijks inbraken en berovingen plaats, ook uw pand is een potentieel doelwit voor criminelen.
Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring in het beveiligen van woningen en/of bedrijfspanden. Wij kunnen u van een goed advies voorzien.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om gratis en vrijblijvend een offerte te ontvangen.

Klik hier om contact met ons op te nemen

innovatief
Alles onder controle
Op basis van uw wensen stellen wij ad hoc een advies op en werken dit naar het totaalontwerp. Dat doen wij zowel voor bedrijven als particulieren.
Lees meer

Previous

Next

Onze diensten

Wilt u weten wat Rabbajtechniek voor u kan betekenen op het gebied van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.
contact

ELEKTROTECHNIEK
Rabbajtechniek is vanwege jarenlange ervaring binnen de sector uitgegroeid als totaalinstallateur. Onze dienstverlening bestaat uit advies, ontwerp, realisatie en het beheer van technische installaties.

CAMERABEWAKING
Er vinden dagelijks inbraken en berovingen plaats. Ook uw bedrijf, huis en andere bezittingen zijn een potentieel doelwit voor criminelen. Camera’s werken afschrikkend voor inbrekers.

ELEKTRONISCHE BEVEILIGING
Elektronische beveiligingssystemen zijn systemen, bestaande uit elektrische componenten, die inbraken kunnen signaleren. Het brengt de veiligheid van uw bedrijf of huis naar een hoger niveau

INTERCOMSYSTEMEN
Intercomsystemen maken het mogelijk om op een afstand met elkaar te communiceren. Deze systemen maken het ook mogelijk om te zien wie er bijvoorbeeld voor uw deur staat.

DATA & TELEFONIE
Om er zeker van te zijn dat het communicatiehart van uw organisatie robuust en efficiënt werkt, kiest u voor onze data- en telecommunicatie oplossingen.

SERVICE & ONDERHOUD
De levensduur van uw elektrotechnische installatie is afhankelijk van onderhoud. Met onze service- en onderhoudscontracten weet u waar u aan toe bent.

Van aanleg tot oplevering

Of het nu gaat om de installatie van een camerasysteem, telefonie & data of een compleet eletronische installatie; Rabbajtechniek ontzorgt haar klanten als het gaat om het treffen van slimme elektrotechnische maatregelen. Hierbij worden comfort en gebruiksgemak altijd gewaarborgd.
Contact

Ervaar het gevoel van veiligheid en controle.

Samen doen wij er alles aan om u als klant te ontzorgen. Mocht er zich onverhoopt toch een dringende storing voordoen, dan staat wij altijd voor u klaar met de nodige flexibiliteit en expertise.
contact

Onze partners

Over ons

Rabbajtechniek is een ervaren totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek, elektronische beveiliging, camerabewaking, intercomsystemen, telematica en service & onderhoud. Door jarenlange ervaring binnen deze uitdagende branche hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Wij kunnen ons dan ook terecht professionals noemen. We zorgen ervoor dat alles veilig en onder controle is, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Uiteraard gebeurd dit ad hoc op basis van uw wensen. Wij combineren professionaliteit en kwaliteit met de juiste prijs en service. Rabbajtechniek staat ongeacht de plaats en het tijdstip klaar voor u. 

contact

ADRES
Couwenhoven 85173703JJ Zeist

telefoonnumer

085 060 3311

Whatsapp

085 – 060 3311

mail

[email protected]

Ontvang een vrijblijvende offerte
We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

flexibel & mobiel